Referenties 

Unipartners:

"Bij een training moet je doen wat de trainer zegt. Vaak moet je dan aan het eind een presentatie geven en moet je hard werken om het goed te doen. Ik leer dan niet echt wat ik zou willen leren. Het mooie aan het Interessante Vragen Spel is dat er ook ruimte is om uit te weiden naar datgene wat voor jou van belang is. Er is ruimte om te leren wat ik wil leren. Dat is heel waardevol aan deze methode."

 

Vitaal Oldambt:

"Ik heb bij Mars gewerkt en daar veel trainingen en workshops gevolgd. Maar niets was zo goed als dit!"

 

Gemeente Groningen:

"Alles was naar wens, het spel zorgt voor veel gespreksstof en interactie. Erg leuk!"

 

Starterscafé Rabobank:                  

"Het was een geslaagde avond!"

 

Federation4Women (Duitsland):

"Es war ein guter Abend mit viel Input für mich, und auch andere! Danke noch einmal!

 

Deelneemster Ondernemersspel Training Coaching Groningen:

"Goedenavond Freka, we hebben elkaar gisteren ontmoet tijdens jouw workshop ondernemen als spel. Ontzettend bedankt voor het faciliteren van een van de meest inspirerende ontmoetingen die ik heb mogen meemaken. 'Alsof het zo moest zijn!' Ik heb geleerd en genoten!"

 

Annelies:

"Dank voor de inspirerende workshop gisteravond! Ik zoek in mijn huidige baan altijd naar werkvormen die uitdagen en vond je spel daar een prachtig voorbeeld van, het heeft mij geïnspireerd!"

 

Hanzehogeschool Groningen:

"Je stelde precies de vragen waar deze studenten totaal niet over nadenken", zei de docent van de studenten die het Ondernemersspel speelden. "Ze denken (nog) helemaal niet in de trant van 'wat de klant wil'. Het is mooi om op deze manier ondernemerschap binnen opleidingen te brengen."

 

Patyna Sneek:

"Afgelopen maandag was helemaal prima, ik heb tot nu toe alleen positieve geluiden gehoord bij de collega's, dus dat is mooi! Dank je wel voor deze middag."

 

Commerciële Club Ventus Delfzijl:

"Het lijkt bij jou of het hobby is, maar het is serious business". 

 

Best Western Hotels:

"Vanochtend mocht ik samen met een paar collega's het spel spelen met als thema 'samenwerken'. We hebben elkaar in anderhalf uur nog beter leren kennen en zijn ons bewust geworden van rollen en patronen. Echt een aanrader om eens te proberen en goed inpasbaar tijdens een meeting, heidag of andere bijeenkomst."

 

Interessante Fragen Spiel Deutschland:

"Wir sind ueber das Spiel in gute Gespraech gekommen."

"Sehr unterhaltsam!"

"Niederlaender und Deutsche muessen sich oefter zusammensetzen!"

 

Gemeente Loppersum:

De projectgroep van de Gemeente Loppersum die de aardbevingsproblematiek behandelde, speelde het maatwerkspel 'Loppersum: van impasse naar inspiratie'. Naarmate het spel vorderde raakten de medewerkers steeds meer los van de dagelijkse besognes en konden ze vrijer en creatiever denken. Het idee: We laten buurgemeentes onder water lopen, zodat het 'Loppersum aan zee wordt', heeft het echter niet gehaald.. 

 

Cosis Groningen:

"Ik wil je hartelijk bedanken voor de workshop. Het is goed ontvangen en ik vond dit ook een leuke werkvorm om samen te doen. Super bedankt!"

 

ELTE Universiteit Budapest Hongarije:

De ELTE universiteit gaat kijken of het Interessante Vragen Spel in het curriculum kan worden opgenomen van de colleges van de faculteit Neerlandistiek. De studenten moeten de vragen lezen in het Nederlands, in het Nederlands een antwoord formuleren en in het Nederlands in gesprek gaan met andere studenten. De ELTE Universiteit heeft gevraagd of ik een maatwerkspel wil maken voor deze faculteit. 

 


Beoordeling van het spel door de young professionals van ICA:


In het Dagblad van het Noorden van woensdag 26 augustus 2015 stond een artikel, waarin beschreven wordt hoe een bijeenkomst met het Interessante Vragen Spel® ervaren wordt:

 Ook geïnteresseerd?

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.