Arrangementen bij vergaderlocaties


Vergaderlocatie

Groningen

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza organiseert workshops met het Interessante Vragen Spel voor haar zakelijke gasten. Dit spelarrangement a Euro 39,50 per persoon bestaat uit:

  • workshop met inspirerend spel naar keuze
  • verse bonenkoffie, thee en gekoeld water
  • zaalhuur
  • uit te breiden met een teamlunch voor Euro 15,50 per persoon

Vergaderlocatie

Friesland

Het Interessante Vragen Spel spelen in het noord-oosten van Friesland? Bij Landal Esonstad, gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer, bent u van harte welkom! Voor Euro 39,50 per persoon krijgt u een workshop van 2 uur in de Waeghzaal van Restaurant De Waegh met een spel naar keuze. Deze prijs is inclusief koffie/thee en oranjekoek. 

En als het mooi weer is wordt het spel gespeeld op het zonneterras! 


Vergaderlocatie

Drenthe

Even iets anders, en toch samen iets doen? Het spelen van het Interessante Vragen Spel is een ideale vergaderbreak op de groene en inspirerende locatie van Dwingelderheem. Het spel kan als een warmmakertje of als ijsbrekertje gebruikt worden. Het spelen van het spel leidt tot enthousiasme, inspiratie, reflectie en zinvolle discussie.  De workshop duurt 2 uur en kost Euro 38,50 per persoon.


Workshoplocatie Groningen

In een informele setting een workshop volgen met het Interessante Vragen Spel, voor of na een kop koffie of thee met taart, ontbijt of lunch?

 

Dat kan bij Inspiratiecafé Oso in de binnenstad van Groningen. Voor Euro 27,50 p.p. incl. BTW kan een spel naar keuze gespeeld worden bij een minimale groepsgrootte van 6 personen.

 


Workshoplocatie Scheveningen

In een informele setting een workshop volgen met het Interessante Vragen Spel, voor of na het eten van pannenkoeken, poffertjes of een ander Oud Hollands gerecht? Dat kan bij Oma Toos, met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Voor Euro 27,50 p.p. incl. BTW kan een spel naar keuze gespeeld worden. Ook op het zonneterras!