Arrangementen bij vergaderlocaties


Vergaderlocatie

Groningen - stad

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza organiseert workshops met het Interessante Vragen Spel voor haar zakelijke gasten. Dit spelarrangement voor een groep a Euro 39,50 per persoon bestaat uit:

  • workshop met inspirerend spel naar keuze
  • zaalhuur, inclusief verse bonenkoffie, thee en gekoeld water
  • uit te breiden met een teamlunch voor Euro 15,50 per persoon

Vergaderlocatie

Groningen - regio

Een leuk teamuitje in een authentiek pand, met een lunch vooraf of een high-tea of diner na? Voor Euro 38,50 per persoon kunt u met uw groep een workshop volgen met het Interessante Vragen Spel in de weidse omgeving van het Groninger platteland: www.hotelspoorzichtspa.nl. Gratis parkeren en het treinstation op loopafstand!


Vergaderlocatie

Friesland - Regio

Het Interessante Vragen Spel spelen in het noord-oosten van Friesland? Bij Landal Esonstad, gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer, bent u van harte welkom! Voor Euro 39,50 per persoon krijgt u een workshop van 2 uur in de Waeghzaal van Restaurant De Waegh met een spel naar keuze. Deze prijs is inclusief koffie/thee en oranjekoek. 

En als het mooi weer is wordt het spel gespeeld op het zonneterras! 


Vergaderlocatie

Friesland - Heerenveen

Na een workshop met het Interessante Vragen Spel, nog even een borrel in de bar? Dat kan bij Hajé Heerenveen, www.haje.nu. Voor Euro 39,50 per persoon kan de groep het spel spelen in één van de 12 zalen van dit hotel. Dit is ook de perfecte plek om een stuk Friese oranjekoek te eten of de workshop te beeindigen of te starten met een lekkere lunch of een heerlijk diner. 


Vergaderlocatie

Friesland - Joure

Bij Hajé Joure is het mogelijk om een workshop met het Interessante Vragen Spel te spelen in de bibliotheek. Mocht de groep erg groot zijn, dan kan de Jousterzaal de bibliotheek vergroten! Maar nog mooier is de binnentuin 'De Lantaarn', een prachtige lichte ruimte! Voor Euro 39,50 per persoon, biedt u uw groep een prettige aanvulling op het programma.

Zie www.hajé.nu.


Vergaderlocatie

Drenthe - regio

Even iets anders, en toch samen iets doen? Het spelen van het Interessante Vragen Spel is een ideale vergaderbreak op de groene en inspirerende locatie van Dwingelderheem. Het spel kan als een warmmakertje of als ijsbrekertje gebruikt worden. Het spelen van het spel leidt tot enthousiasme, inspiratie, reflectie en zinvolle discussie.  De workshop duurt 2 uur en kost Euro 38,50 per persoon.


Vergaderlocatie

Lelystad

Voor of na een wandeling in Natuurpark Lelystad kan er tijdens een heidag een workshop gevolgd worden met het Interessante Vragen Spel. Dat kan in een vergaderzaal, op het terras, maar het kan ook in paviljoen De Waterlely. Voor Euro 39,50 per persoon, heeft u een prachtige onderbreking van uw heidag met het Interessante Vragen Spel. Zie: www.haje.nu


Vergaderlocatie

Nieuwegein

Bent u met maximaal 30 personen, dan is het leuk om het Interessante Vragen Spel te spelen bij Hajé Nieuwegein, www.hajé.nu. Bij Hajé Nieuwegein heeft de vergaderzaal een eigen toegang en het heeft toegang tot een zonnig terras! Voor grotere groepen is 'De Loods' geschikt: een zaal in industriële stijl. Voor Euro 39,50 per persoon kunt u een workshop met het spel boeken bij deze centraal gelegen locatie.


Vergaderlocatie

Amsterdam

Dicht bij de snelweg in Amsterdam Oost kun je prima vergaderen met een borrel en hapjes. Of met aansluitend een lunch of diner. House of Watt heeft meerdere vergaderruimtes voor verschillende doeleinden. Zo kun je voor Euro 38,50 per persoon het Interessante Vragen Spel spelen met een zelfgevormde groep. Deze prijs is inclusief koffie en thee. Het is een inspirerende locatie voor een inspirerend spel!


Vergaderlocatie

Rotterdam

Boek een inspirerende en resultaatgerichte teamdag bij St. Joris Doele in Schiedam! Aandacht voor elkaars behoeften, kennis, maar ook knelpunten om het beste resultaat te halen. Dit gebeurt tijdens het spelen van het Interessante Vragen Spel voor 4 tot 100 personen. Kies vooraf een aantal knelpunten die voor jullie als bedrijf of team van toepassing zijn en deze worden als onderwerpen voor het spel gehanteerd!Workshoplocatie

Groningen - stad

In een informele setting een workshop volgen met het Interessante Vragen Spel, voor of na een kop koffie of thee met taart, ontbijt of lunch? Dat kan bij Inspiratiecafé Oso in de binnenstad van Groningen. Voor Euro 27,50 p.p. incl. BTW kan een spel naar keuze gespeeld worden bij een minimale groepsgrootte van 6 personen. Neem voor informatie contact op met de workshopgever Groningen.

 


Workshoplocatie

Groningen - regio

De kleine Antonius in Zeerijp is een ideale locatie voor het spelen van het Interessante Vragen Spel. De locatie is authentiek en origineel. Tijdens het spelen van het spel kan er genoten worden van appeltaart en bonbons. Bij kleine groepen is de prijs per persoon Euro 27,50. Neem hiervoor contact op met de workshopgever Groningen.


Workshoplocatie

Winschoten

Bij Troost & Meer in Winschoten kan het Interessante Vragen Spel gespeeld worden in de sfeervolle omgeving van een winkel met troostcadeau's. Voor Euro 27,50 per persoon speel je het spel in een kleine zelf gevormde groep onder het genot van een kopje koffie of thee. Troost & Meer is gevestigd in een karakteristiek Joods pand uit 1895 met een oorspronkelijk Joods bad, wat tijdens de workshop te bezichtigen is. 


Workshoplocatie

Scheveningen

In een informele setting een workshop volgen met het Interessante Vragen Spel, voor of na het eten van pannenkoeken, poffertjes of een ander Oud Hollands gerecht? Dat kan bij Oma Toos, met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Voor Euro 27,50 p.p. incl. BTW kan een spel naar keuze gespeeld worden. Ook op het zonneterras!

 


Workshoplocatie

Emden - Duitsland

Bij Emdwederoder in Emden (Dld) kan het spel gespeeld worden in combinatie met eventueel een fietstocht, haven- of grachtenrondvaart, wadlopen, kanovaren of waterfietsen over de singelgracht. Bij Emdwederoder is ruimte voor Ontmoeting en Ontwikkeling. Voor Duitstalige gasten kunnen we verwijzen naar de Duitstalige website van 'das Interessante Fragen Spiel': 

interessantefragenspiel.jimdo.com

 


Workshoplocatie

Leer - Duitsland

Het Cultuurverschillenspel Duitsland - Nederland spelen of het Unternehmer Spiel? Dat kan bij Kulturspeicher Café in Leer (Dld). Bijvoorbeeld voor of na een heerlijk koud buffet van Feine Kost Woelke. Het restaurant is gevestigd in de pittoresque straatjes van Altstadt Leer, vlakbij de historische haven. Een aanrader. De Duitse website van het spel is: interessantefragenspiel.jimdo.com.