Arrangementen bij vergaderlocaties


Vergaderlocatie

Groningen - stad

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza organiseert workshops met het Interessante Vragen Spel voor haar zakelijke gasten. Dit spelarrangement voor een groep a Euro 39,50 per persoon bestaat uit:

  • workshop met inspirerend spel naar keuze
  • zaalhuur, inclusief verse bonenkoffie, thee en gekoeld water
  • uit te breiden met een teamlunch voor Euro 15,50 per persoon

Vergaderlocatie

Groningen - Tolbert

In de driehoek Groningen/Friesland/Drenthe ligt het dorp Tolbert, waar u bij Zalencentrum De Postwagen terechtkunt voor een leuke workshop met het Interessante Vragen Spel, al of niet gecombineerd met een andere activiteit of een lunch of diner! Het is zelfs mogelijk om een compleet dagprogramma samen te stellen waar het spel een onderdeel van is!

 


Vergaderlocatie

Groningen - Loppersum

Een leuk teamuitje in een authentiek pand, met een lunch vooraf of een high-tea of diner na? Voor Euro 38,50 per persoon kunt u met uw groep een workshop volgen met het Interessante Vragen Spel in de weidse omgeving van het Groninger platteland: www.hotelspoorzichtspa.nl. Gratis parkeren en het treinstation op loopafstand!


Vergaderlocatie

Groningen - 't Waar

In combinatie met een kanotocht of een rondje midgetgolf kan het Interessante Vragen Spel binnen of buiten gespeeld worden bij Indoor Speelparadijs De Leeuwenborg in 't Waar. Deze locatie beschikt over een zaal van 50 tot 175 personen met een directe toegang tot het speelparadijs en een zaal van 20 tot 45 personen. Ze bieden tevens lunch, high tea en avondbuffet.


Vergaderlocatie

Groningen - Haren

Bij de Biotoop in Haren kun je heel betaalbaar meerdere grote zalen boeken waar met veel of weinig mensen het spel gespeeld kan worden. Eenvoudig, effectief, creatief en er is hier veel mogelijk. De Utoop-zaal heeft een deur naar het terras, waardoor mensen in en uit kunnen lopen. Leuk om hier een workshop te volgen onder het genot van een ontbijtje of een lunch! Het spel in combinatie met andere activiteiten is hier ook mogelijk, want er is een bioscoopzaal, een theaterzaal en een foodlab!


Vergaderlocatie

Friesland - Ameland

Een workshop op Ameland? Bij de Amelander Kaap in Hollum kan dat in één van de vijf vergaderzalen. Deze vergaderlocatie heeft plek voor groepen tot 300 personen. Een workshop kan geïntegreerd worden in een teambuildingsactiviteit met overnachting of in combinatie met een bootcamp op het strand of een ontdekkingstocht met fiets en kompas. 


Vergaderlocatie

Friesland - Lauwersmeer

Het Interessante Vragen Spel spelen in het noord-oosten van Friesland? Bij Landal Esonstad, gelegen aan Nationaal Park Lauwersmeer, bent u van harte welkom! Voor Euro 39,50 per persoon krijgt u een workshop van 2 uur in de Waeghzaal van Restaurant De Waegh met een spel naar keuze. Deze prijs is inclusief koffie/thee en oranjekoek. 

En als het mooi weer is wordt het spel gespeeld op het zonneterras! 


Vergaderlocatie

Friesland - Joure

Bij Hajé Joure is het mogelijk om een workshop met het Interessante Vragen Spel te spelen in de bibliotheek. Mocht de groep erg groot zijn, dan kan de Jousterzaal de bibliotheek vergroten. Maar nog mooier is de binnentuin 'De Lantaarn', een prachtige lichte ruimte. Voor Euro 39,50 per persoon, biedt u uw groep een prettige aanvulling op het programma.

Zie www.hajé.nu.


Vergaderlocatie

Drenthe - Assen

Bij de Bonte Wever in Assen kun je niet alleen terecht voor een workshop met het Interessante Vragen Spel, maar er kan ook vergaderd, gezwommen, gefitnest, gegeten en geslapen worden. Alles onder één dak; de enorme variatie en mogelijkheden die de Bonte Wever biedt is uniek in Noord-Nederland! 


Vergaderlocatie

Drenthe - Balloo

In het mooie Balloo kunt u een workshop met het Interessante Vragen Spel combineren met een toertocht in een buggy. De ruime, lichte vergaderzaal is geschikt voor velerlei activiteiten. U kunt hiervoor contact opnemen met de workshopgever voor Drenthe en met www.toertochtdrenthe.nl voor meer informatie.


Vergaderlocatie

Drenthe - Dwingeloo

Even iets anders, en toch samen iets doen? Het spelen van het Interessante Vragen Spel is een ideale vergaderbreak op de groene en inspirerende locatie van Dwingelderheem. Het spel kan als een warmmakertje of als ijsbrekertje gebruikt worden. Het spelen van het spel leidt tot enthousiasme, inspiratie, reflectie en zinvolle discussie.  De workshop duurt 2 uur en kost Euro 38,50 per persoon.


Vergaderlocatie

Drenthe - Echten

Het Interessante Vragen Spel kan ook gespeeld worden op een mooi vakantie- en recreatiepark in Zuid Drenthe. Als u een zaal huurt bij www.westerbergen.nl, bent u verzekerd van een goed verzorgde workshop met heerlijke hapjes en drankjes. Bij dit park zijn vele combinaties mogelijk met andere activiteiten.


Vergaderlocatie

Flevoland - Lelystad

Voor of na een wandeling in Natuurpark Lelystad kan er tijdens een heidag een workshop gevolgd worden met het Interessante Vragen Spel. Dat kan in een vergaderzaal, op het terras, maar het kan ook in paviljoen De Waterlely. Voor Euro 39,50 per persoon, heeft u een prachtige onderbreking van uw heidag met het Interessante Vragen Spel. Zie: www.haje.nu


Vergaderlocatie

Overijssel - De Bult

Bij Flechter Hotel De Eese in Overijssel is het heerlijk vergaderen in de bossen. Het spelen van het Interessante Vragen Spel voor of na de vergadering is een interessante optie voor dagen waarop het weer iets minder is. Als je je bijeenkomst boekt bij De Eese, dan ben je er ook echt even helemaal uit. Voor iedere gelegenheid heeft De Eese een passende zaal beschikbaar. Ook voor meerdaagse bijeenkomsten kan gebruik gemaakt worden van de lichte werkruimtes.


Vergaderlocatie

Overijssel - Enschede

Bij Fletcher Hotel De Broeierd in Enschede kunnen zalen gehuurd worden tot 400 personen. Dit hotel is gebouwd in de authentieke Saksische stijl. Een workshop met het Interessante Vragen Spel kan gecombineerd worden met een stadswandeling door Enschede of met een wijn-, bier- of whiskeyproeverij, of je doet een workshop voor of na een solextocht door het Twentse landschap. 


Vergaderlocatie

Gelderland - Brummen

De Bronckhorst Hoeve is een unieke plek voor (meerdaagse) trainingen, heisessies en teambuilding waarbij het Interessante Vragen Spel de bewustwording nog verder aanscherpt. Het beschikt over vier sfeervolle ruimtes, 12 gastenkamers, een uitgestrekt terras aan de voorkant en de adembenemende buitenlocatie "De Bronckgaerd". 


Vergaderlocatie

Gelderland - Winterswijk

Wil je een workshop met het Interessante Vragen Spel combineren met een lunch of diner, dan ben je bij Fletcher Hotel-Restaurant Frerikshof in Winterswijk aan het juiste adres. Je kunt een workshop ook combineren me een bezoek aan een lokale wijngaard met een rondleiding en een proeverij. Leuk voor een teamuitje!


Vergaderlocatie

Utrecht - Woerden

Bij Kas Meeting - Eventlocatie kunt u het spel spelen in combinatie met een onbijt, lunch of borrel. Ideaal dus voor een teamuitje! Er wordt gebruik gemaakt van lokale producten, zoals de Woerdense Reypernaer Kaas en verschillende soorten groente en fruit uit eigen kas. Deze locatie is zeer goed bereikbaar: het ligt dichtbij de A12 en het NS station. Er zijn 100 gratis parkeerplekken en er zijn 4 elektrische laadpalen!


Vergaderlocatie

Utrecht - Nieuwegein

Bent u met maximaal 30 personen, dan is het leuk om het Interessante Vragen Spel te spelen bij Hajé Nieuwegein, www.hajé.nu. Bij Hajé Nieuwegein heeft de vergaderzaal een eigen toegang en het heeft toegang tot een zonnig terras! Voor grotere groepen is 'De Loods' geschikt: een zaal in industriële stijl. Voor Euro 39,50 per persoon kunt u een workshop met het spel boeken bij deze centraal gelegen locatie.


Vergaderlocatie

Noord Holland - Castricum

In de prachtige landelijke omgeving van Castricum en op loopafstand van zee en strand, bevindt zich Landhuis Zeeveld met 7 verblijf/vergaderruimtes. Het is een heerlijke plek. Zeeveld beschikt over een sfeervolle vergaderaula, een prachtige ruime serre met houthaard en een intieme leeskamer met balkenplafond. Het Interessante Vragen Spel kan hier gespeeld worden in combinatie met het zelf koken van een maaltijd in de professioneel uitgeruste keuken. 


Vergaderlocatie

Noord Holland - Callantsoog

Bij het Fletcher Badhotel kun je een workshop met het Interessante Vragen Spel combineren met een  strandworkshop, een puzzeltocht, een fietstocht door de duinen of een paardrijtocht over het strand. Het badhotel heeft zes vergaderzalen voor groepen tot 150 personen. Er is een parkeermogelijkheid voor 100 auto's. 


Vergaderlocatie

Amsterdam - stad

Dicht bij de snelweg in Amsterdam Oost kun je prima vergaderen met een borrel en hapjes. Of met aansluitend een lunch of diner. House of Watt heeft meerdere vergaderruimtes voor verschillende doeleinden. Zo kun je voor Euro 38,50 per persoon het Interessante Vragen Spel spelen met een zelfgevormde groep. Deze prijs is inclusief koffie en thee. Het is een inspirerende locatie voor een inspirerend spel!


Vergaderlocatie

Den Haag - stad

In hartje Den Haag ligt het prachtige vergadercomplex Room2Meet. Het spelen van het Interessante Vragen Spel kan hier gecombineerd worden met het drinken van een glaasje 'eau eau Den Haag' en een heerlijke huisgemaakte lunch, diner of borrelhap. De vergaderzalen zijn frisse, lichte ruimtes met veel daglicht. Het ligt op loopafstand van het centraal station en tramlijn 9 stopt voor de deur!


Vergaderlocatie

Zuid Holland - Schiedam

Boek een inspirerende en resultaatgerichte teamdag bij St. Joris Doele in Schiedam! Aandacht voor elkaars behoeften, kennis, maar ook knelpunten om het beste resultaat te halen. Dit gebeurt tijdens het spelen van het Interessante Vragen Spel voor 4 tot 100 personen. Kies vooraf een aantal knelpunten die voor jullie als bedrijf of team van toepassing zijn en deze worden als onderwerpen voor het spel gehanteerd!


Vergaderlocatie

Noord Brabant - Hoeven

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk beschikt over veel zalen waar u het Interessante Vragen Spel kunt spelen, zowel voor grote als kleine groepen. Een workshop kan gecombineerd worden met een lunch in het Grand Café, een diner of een borrel achteraf, al of niet in de binnentuin. Klooster Bovendonk beschikt over een hotel, dus een langer verblijf behoort ook tot de mogelijkheden! 


Vergaderlocatie

Noord Brabant - Westelbeers

Eigentijdserf is een bruisende plek en een ideale locatie voor het vinden van nieuwe inspiratie midden in de natuur. Het Interessante Vragen Spel kan gecombineerd worden met een arrangement, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van de bostuin. De spellen over organisatie-ontwikkeling zijn heel geschikt om te spelen bij Eigentijdserf!


Vergaderlocatie

Noord Brabant - Vught

Landgoed Huize Bergen is een monumentale villa in een prachtig park, vlakbij Den Bosch. Het Interessante Vragen Spel kan gespeeld worden in 15 zalen met een capaciteit van 2 tot 175 personen, verdeeld over 7 accommodaties, welke op het landgoed te vinden zijn. Als het spel een onderdeel is van een meerdaagse bijeenkomst, dan kan er op het landgoed overnacht worden. Het landgoed beschikt over 90 hotelkamers.


Trainingslocatie

Zeeland - Terneuzen

Bij Bio Base Europe Training Center in Terneuzen zijn bedrijven van harte welkom om het Interessante Vragen Spel te spelen op een scala van onderwerpen zoals Duurzaamheid van je bedrijf, Vitaliteit van het Bedrijf, Samenwerken, Ondernemendheid, Inspirerend Leiderschap, Optimaal Functioneren, etc. Bio Base Europe is een centrum voor voorlichting, netwerken, ontwikkeling en training. 


Vergaderlocatie

Zeeland - Burgh Haamstede

Het Fletcher Duinhotel is een ideale locatie voor een workshop in Zeeland. Het is vanaf de snelweg goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De ligging aan zee maakt het aantrekkelijk om een workshop te combineren met andere teambuildings- of outdoor activiteiten.Workshoplocatie

Groningen - stad

In het hart van Groningen aan een historisch groen plein achter de Martinitoren ligt dit juweeltje van een kleine vergaderlocatie. De verschillende kleine ruimtes zijn ideaal om een workshop te plannen met het Interessante Vragen Spel. De Manager van Plantoor zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. De authentieke sfeer en het spelen van het spel doen de rest! En daarna een diner in het centrum van de stad..

 


Workshoplocatie

Groningen - Zeerijp

De Kleine Antonius in Zeerijp is een ideale locatie voor het spelen van het Interessante Vragen Spel. De locatie is authentiek en origineel. Tijdens het spelen van het spel kan er genoten worden van appeltaart en bonbons. Bij kleine groepen is de prijs per persoon Euro 27,50. Neem hiervoor contact op met de workshopgever Groningen.

 


Workshoplocatie

Groningen - Winschoten

Bij Troost & Meer in Winschoten kan het Interessante Vragen Spel gespeeld worden in de sfeervolle omgeving van een winkel met troostcadeau's. Voor Euro 27,50 per persoon speel je het spel in een kleine zelf gevormde groep onder het genot van een kopje koffie of thee. Troost & Meer is gevestigd in een karakteristiek Joods pand uit 1895 met een oorspronkelijk Joods bad, wat tijdens de workshop te bezichtigen is. 

 


Workshoplocatie

Utrecht - Loenen aan de Vecht

Bartmanzboot is een originele workshoplocatie met het kabbelende water van de Vecht als inspirerend decor. De boot ademt een huiselijke sfeer, het heeft een balkon en een grote tuin. De gastheer bereidt heerlijke maaltijden en zorgt ervoor dat de deelnemers na de workshop weer fluitend naar huis gaan. Deze boot is niet zomaar een plek. Het is een beleving, want water doet iets met je!

 


Workshoplocatie

Noord Holland - Muiden

Landelijk teambuilden met uitzicht op het Muiderslot? Dan ben je bij Het Gemaal van Muiden aan het juiste adres. De workshop wordt gegeven aan teams tot 20 personen, waarbij er gespeeld wordt in verschillende ruimtes. Het gemaal heeft een warme huiselijke sfeer in een industrieel interieur.


Workshoplocatie

Zuid Holland - Scheveningen

In een informele setting een workshop volgen met het Interessante Vragen Spel, voor of na het eten van pannenkoeken, poffertjes of een ander Oud Hollands gerecht? Dat kan bij Oma Toos, met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen. Voor Euro 27,50 p.p. incl. BTW kan een spel naar keuze gespeeld worden. Ook op het zonneterras!

 


Workshoplocatie

Duitsland - Emden

Bij Emdwederoder in Emden (Dld) kan het spel gespeeld worden in combinatie met eventueel een fietstocht, haven- of grachtenrondvaart, wadlopen, kanovaren of waterfietsen over de singelgracht. Bij Emdwederoder is ruimte voor Ontmoeting en Ontwikkeling. Voor Duitstalige gasten kunnen we verwijzen naar de Duitstalige website van 'das Interessante Fragen Spiel': 

interessantefragenspiel.jimdo.com

 


Workshoplocatie

Duitsland - Leer

Het Cultuurverschillenspel Duitsland - Nederland spelen of het Unternehmer Spiel? Dat kan bij Kulturspeicher Café in Leer (Dld). Bijvoorbeeld voor of na een heerlijk koud buffet van Feine Kost Woelke. Het restaurant is gevestigd in de pittoresque straatjes van Altstadt Leer, vlakbij de historische haven. Een aanrader. De Duitse website van het spel is: interessantefragenspiel.jimdo.com.