Workshops in Nederland


  • Groningen + Friesland: Freka Vink  -  Training Coaching Groningen
  • Drenthe: Ingrid Niemeijer  -  Leefwerk Coaching
  • Overijssel + Gelderland - vacature
  • Flevoland en Utrecht: Barbara Stam - Coachbureau Barbara
  • Noord en Zuid Holland - vacature
  • Zeeland - vacature
  • Noord-Brabant: Yvonne Lamers - Stroomlijnt
  • Zuid Nederland: Bert Bralten - Bralten Dienstverlening

Groningen + Friesland 

Freka Vink is Ondernemerscoach, Coach, Trainer en de ontwikkelaar en eigenaar van het Interessante Vragen Spel. Freka is enthousiast, energiek en inspirerend op een luchtige, ontspannen manier. Zij weet mensen te prikkelen om bij zichzelf te rade te gaan. Bekwaam, inlevend, leidend en flexibel inspelend op de situatie. Zie www.training-coaching-groningen.nl, info(at)training-coaching-groningen.nl, tel. 06 22305416.


Drenthe

Ingrid Niemeijer is Loopbaancoach en Life Coach. Door oprecht te luisteren, de juiste vragen te stellen, mensen te spiegelen en te confronteren is ze in staat om iemand de nodige stappen te laten zetten in haar of zijn ontwikkeling. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in ieder mens zelf zitten. Ze helpt graag om die antwoorden te vinden. Zie www.leefwerkcoaching.nl, info(at)leefwerkcoaching.nl, tel. 06 27121338.


Flevoland en Utrecht

Barbara Stam is wandelcoach en helpt managers en leidinggevenden voorbij de inhoud bij het verbeteren van de samenwerking. Dit doet ze door te werken aan persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap, met als resultaat meer betrokkenheid, werkplezier en betere teamresultaten. Haar motto is: 'in de natuur je eigen oerkracht verder ontwikkelen'. Grip op samenwerken begint bij jezelf. Zie www.coachbureaubarbara.nl, barbara.stam(at)coachbureaubarbara.nl, tel. 06 37557806.


Noord-Brabant

Yvonne Lamers is Organisatiedeskundige en Bedrijfsadviseur voor het technisch MKB. Haar aanpak is analyseren, vereenvoudigen, oplossen en implementeren. Ze stelt vragen en verifieert aannames, omdat iedere organisatie uniek is. Haar drive voor empowerment en interesse in design, techniek en menselijk gedrag staan ook voor haar damespakken, CLASC: suits with impact. Zie www.stroomlijnt.nl, yvonne(at)stroomlijnt.nl, tel. 06 14000700.


Zuid Nederland

Bert Bralten is een zeer ervaren Trainer in de wereld van de kinderopvang en de zorg. Hij geeft allerhande trainingen aan o.a. pedagogisch coaches en pedagogisch medewerkers en organiseert studiereizen naar Zweden en Reggio Emilia. Vanuit zijn bedrijf www.bralten-dienstverlening.nl geeft hij advies en ondersteuning bij grote en kleine kinderopvangorganisaties en kinderopvang praktijk. Hij heeft ruim 37 jaar ervaring en uitstekende referenties. info@bralten-dienstverlening.nl, tel. 06 83690133.


Workshops in Hongarije

Het Interessante Vragen Spel is nu ook te spelen in Hongarije! Bij interesse kun je contact opnemen met Country Manager Hongarije Bernadett Heintz, info@blij-werken.nl, tel. 06-14779221. Bernadett is een Hongaarse die jaren in Nederland gewoond en gewerkt heeft. Ze is open en nieuwsgierig en ze denkt altijd in termen van mogelijkheden. Ze helpt mensen dingen over zichzelf te ontdekken, die ze kunnen gebruiken om nieuwe mogelijkheden te zien. 

 

Bij de Nederlands-Hongaarse Kamer van Koophandel Dutcham en bij de faculteit Neerlandistiek van de ELTE Universiteit in Budapest hebben we een workshop gegeven met het Interessante Vragen Spel. Dit doen wij met plezier ook bij andere Kamer van Koophandels en faculteiten Neerlandistiek in de wereld, (en bij bedrijven, organisaties, scholen, ziekenhuizen, netwerkclubs, teamuitjes, etc.) mocht daar interesse voor zijn!