Workshops in het hele land


  • Groningen + Friesland: Freka Vink  -  Training Coaching Groningen
  • Drenthe: Ingrid Niemeijer  -  Leefwerk Coaching
  • Overijssel: Mirjam Dopheide en Nico Wassens - Kiem & Co
  • Noord-Holland: Mariet Mulder  -  MindZ Coaching & Training
  • Amsterdam en Zaanstreek: Cisca Bakker - Advies & Zooo
  • Zuid-Holland, regio Den Haag: Guus de Mari - Synedrion
  • Zuid-Holland, regio Rotterdam: Silvia Alblas - Alblas Coaching
  • Gelderland: Wenneke Ong - WLO Work and Life
  • Noord-Brabant: Yvonne Lamers - Stroomlijnt
  • Zuid Nederland: Bert Bralten - Bralten Dienstverlening

Groningen + Friesland 

Freka Vink is Ondernemerscoach, Coach, Trainer en de ontwikkelaar en eigenaar van het Interessante Vragen Spel. Freka is enthousiast, energiek en inspirerend op een luchtige, ontspannen manier. Zij weet mensen te prikkelen om bij zichzelf te rade te gaan. Bekwaam, inlevend, leidend en flexibel inspelend op de situatie. Zie www.training-coaching-groningen.nl, info(at)training-coaching-groningen.nl, tel. 06 22305416.


Drenthe

Ingrid Niemeijer is Loopbaancoach en Life Coach. Door oprecht te luisteren, de juiste vragen te stellen, mensen te spiegelen en te confronteren is ze in staat om iemand de nodige stappen te laten zetten in haar of zijn ontwikkeling. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in ieder mens zelf zitten. Ze helpt graag om die antwoorden te vinden. Zie www.leefwerkcoaching.nl, info(at)leefwerkcoaching.nl, tel. 06 27121338.


Overijssel

Mirjam Dopheide is conflictbemiddelaar en helpt mensen om op de juiste manier samen te werken. Haar bedrijf heet Kiem & Co: het conflict is de kiem van een constructieve dialoog. Mirjam is rustig, analyserend en observerend. Zij is tevens Buurtbemiddelaar, Vertrouwenspersoon en Mediator. Zie www.kiemenco.nl, mirjam(at)kiemenco.nl, tel. 06 21277556.


Overijssel

Nico Wassens is een echte 'onderwijsman'. Hij is Trainer Consultant bij Hogeschool Windesheim. Hij geeft trainingen in het maken van de overstap naar het mooie beroep van leraar. Hij is tevens werkzaam als Buurtbemiddelaar. Nico is gezellig, enthousiast en actief. Hij is te bereiken via nicowassens(at)gmail.com, tel. 06 10940716.


Noord-Holland

Mariet Mulder is Coach en Trainer. Mariet helpt dertigers, veertigers en vijftigers die zijn vastgelopen in het werk of op privégebied. Ook teams en organisaties zijn bij Mariet in goede handen als zij willen werken aan effectiever gedrag, een betere samenwerking en meer werkplezier. Haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven zorgen voor een brede basis. Haar stijl is inlevend, doortastend, confronterend en waar nodig luchtig en relativerend. Zie www.mindZ.nl, info(at)mindZ.nl, tel. 06 51647345.


Amsterdam en Zaanstreek

Cisca Bakker is Trainer, Coach en Facilitator. Haar motto is: Succes is geen toeval! Cisca draagt als Trainer instrumenten aan, waardoor jij je bewust wordt van jouw manier van communiceren en een keuze kunt maken om het anders te doen. Zij weet hoe je mensen in beweging krijgt. Haar eigen verhaal over kwetsbaarheid tonen, in combinatie met een behoefte aan verbinding met zichzelf en anderen, zet ze in bij het coachen en trainen. Zie www.advies-en-zooo.nl, cisca(at)advies-en-zooo.nl, tel. 0657795101.


Zuid-Holland (regio Den Haag)

Guus de Mari is Loopbaancoach en Education Manager. Als Loopbaancoach helpt hij mensen bij het vinden van werk dat bij hen past, hij neemt ze mee op weg naar de ideale baan. Binnen organisaties geeft hij advies op het gebied van competentieontwikkeling. Met zijn kritische vragen krijgen kandidaten zicht op de echt belangrijke zaken in hun professionele leven. Hij brengt mensen en organisaties (terug) in hun kracht. Zie www.synedrion.nl, gdm(at)synedrion.nl, tel. 06 53102418.


Zuid-Holland (regio Rotterdam)

Silvia Alblas is gecertificeerd en erkend Coach en Teamcoach. Ze houdt mensen een spiegel voor en laat in het team zien welke vaste patronen er zijn ontstaan en hoe je die kan doorbreken, waardoor er andere keuzes gemaakt kunnen worden. Silvia is helder en duidelijk, vanuit respect, empathie en verbinding met een flinke dosis humor. Zie www.alblascoaching.nl, info(at)alblascoaching.nl, tel. 06 27201949.


Gelderland

Wenneke Ong is Coach en Trainer bij loopbaanvraagstukken en persoonlijke ontwikkeling. Wenneke is nieuwsgierig en leergierig. Zij is resultaatgericht en doet wat nodig is. Zij doet haar werk met hart en ziel. Haar motto is: 'Als er zicht is op de talenten in een organisatie, ligt het goud voor het oprapen'. Zie www.wloworkandlife.nl, info(at)wloworkandlife.nl, tel: 06 50600570.


Noord-Brabant

Yvonne Lamers is Organisatiedeskundige en Bedrijfsadviseur voor het technisch MKB. Haar aanpak is analyseren, vereenvoudigen, oplossen en implementeren. Ze stelt vragen en verifieert aannames, omdat iedere organisatie uniek is. Haar drive voor empowerment en interesse in design, techniek en menselijk gedrag staan ook voor haar damespakken, CLASC: suits with impact. Zie www.stroomlijnt.nl, yvonne(at)stroomlijnt.nl, tel. 06 14000700.


Zuid Nederland

Bert Bralten is een zeer ervaren Trainer in de wereld van de kinderopvang en de zorg. Hij geeft allerhande trainingen aan o.a. pedagogisch coaches en pedagogisch medewerkers en organiseert studiereizen naar Zweden en Reggio Emilia. Vanuit zijn bedrijf www.bralten-dienstverlening.nl geeft hij advies en ondersteuning bij grote en kleine kinderopvangorganisaties en kinderopvang praktijk. Hij heeft ruim 37 jaar ervaring en uitstekende referenties. info@bralten-dienstverlening.nl, tel. 06 83690133.