Workshops in het hele land


  • Groningen + Friesland (Noord West): Freka Vink  -  Training Coaching Groningen
  • Drenthe: Ingrid Niemeijer  -  Leefwerk Coaching
  • Friesland (Zuid Oost): Ria Deiman  -  Raad met Daad Advies
  • Flevoland: Tineke Stuifzand  -  10 voor je Dag
  • Noord-Holland: Mariet Mulder  -  MindZ Coaching & Training
  • Amsterdam en Zaanstreek: Cisca Bakker - Advies & Zooo
  • Zuid-Holland, regio Den Haag: Guus de Mari - Synedrion
  • Zuid-Holland, regio Rotterdam: Silvia Alblas - Alblas Coaching
  • Utrecht: Marcel Stierhout  -  Loopbaanadvies
  • Noord-Brabant: Yvonne Lamers - Stroomlijnt

Groningen + Friesland Noord West

Freka Vink is Ondernemerscoach, Coach, Trainer en de ontwikkelaar en eigenaar van het Interessante Vragen Spel. Freka is enthousiast, energiek en inspirerend op een luchtige, ontspannen manier. Zij weet mensen te prikkelen om bij zichzelf te rade te gaan. Bekwaam, inlevend, leidend en flexibel inspelend op de situatie. Zie www.training-coaching-groningen.nl, info(at)training-coaching-groningen.nl, tel. 06 22305416.


Drenthe

Ingrid Niemeijer is Loopbaancoach en Life Coach. Door oprecht te luisteren, de juiste vragen te stellen, mensen te spiegelen en te confronteren is ze in staat om iemand de nodige stappen te laten zetten in haar of zijn ontwikkeling. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in ieder mens zelf zitten. Ze helpt graag om die antwoorden te vinden. Zie www.leefwerkcoaching.nl, info(at)leefwerkcoaching.nl, tel. 06 27121338.


Friesland Zuid Oost

Ria Deiman is een Verbetermanager met oog voor de werkprocessen, de bedrijfsvoering en de essentiële rol van de medewerker daarin. Ria heeft ruim twintig jaar ervaring als Beleidsadviseur, Manager en Project- en Programmaleider. Ria is efficiënt, slagvaardig, resultaatgericht, alert en verbindend. Zie www.raadmetdaad-advies.nl, info(at)raadmetdaad-advies.nl, tel. 06 30069161.


Flevoland

Tineke Stuifzand is een Presentatietrainer en Presentator. Zij leidt bijeenkomsten voor bedrijven en organisaties als Dagvoorzitter, Presentator of Gespreksleider. Zij krijgt energie van luisteren, spreken, gesprekken en discussies leiden, presenteren, regelen, organiseren en mensen zo aanspreken dat ze zich welkom voelen. Zij is betrouwbaar met oog voor detail, een doorzetter die overzicht houdt, zelfverzekerd en mensgericht. Zie www.10voorjedag.nl, info(at)10voorjedag.nl, tel. 06 38230298.


Noord-Holland

Mariet Mulder is Coach en Trainer. Mariet helpt dertigers, veertigers en vijftigers die zijn vastgelopen in het werk of op privégebied. Ook teams en organisaties zijn bij Mariet in goede handen als zij willen werken aan effectiever gedrag, een betere samenwerking en meer werkplezier. Haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven zorgen voor een brede basis. Haar stijl is inlevend, doortastend, confronterend en waar nodig luchtig en relativerend. Zie www.mindZ.nl, info(at)mindZ.nl, tel. 06 51647345.


Amsterdam en Zaanstreek

Cisca Bakker is Trainer, Coach en Facilitator. Haar motto is: Succes is geen toeval! Cisca draagt als Trainer instrumenten aan, waardoor jij je bewust wordt van jouw manier van communiceren en een keuze kunt maken om het anders te doen. Zij weet hoe je mensen in beweging krijgt. Haar eigen verhaal over kwetsbaarheid tonen, in combinatie met een behoefte aan verbinding met zichzelf en anderen, zet ze in bij het coachen en trainen. Zie www.advies-en-zooo.nl, cisca(at)advies-en-zooo.nl, tel. 0657795101.


Zuid-Holland (regio Den Haag)

Guus de Mari is Loopbaancoach en Education Manager. Als Loopbaancoach helpt hij mensen bij het vinden van werk dat bij hen past, hij neemt ze mee op weg naar de ideale baan. Binnen organisaties geeft hij advies op het gebied van competentieontwikkeling. Met zijn kritische vragen krijgen kandidaten zicht in de echt belangrijke zaken in hun professionele leven. Hij brengt mensen en organisaties (terug) in hun kracht. Zie www.synedrion.nl, gdm(at)synedrion.nl, tel. 06 53102418.


Zuid-Holland (regio Rotterdam)

Silvia Alblas is gecertificeerd en erkend Coach en Teamcoach. Ze houdt mensen een spiegel voor en laat in het team zien welke vaste patronen er zijn ontstaan en hoe je die kan doorbreken, waardoor er andere keuzes gemaakt kunnen worden. Silvia is helder en duidelijk, vanuit respect, empathie en verbinding met een flinke dosis humor. Zie www.alblascoaching.nl, info(at)alblascoaching.nl, tel. 06 27201949.


Utrecht

Marcel Stierhout is Loopbaancoach. Hij is analytisch, kan gemakkelijk verbanden leggen en komt snel tot de kern van een probleem. Hij is betrokken en resultaatgericht. Zijn drive en passie liggen in het brengen van mensen naar een hoger plan. Hij helpt ze om hun eigen kracht en talenten te gebruiken. Zie www.stierhoutcoaching.nl, marcel(at)stierhoutcoaching.nl, tel. 06 14748002.


Noord-Brabant

Yvonne Lamers is Organisatiedeskundige en Bedrijfsadviseur voor het technisch MKB. Haar aanpak is analyseren, vereenvoudigen, oplossen en implementeren. Ze stelt vragen en verifieert aannames, omdat iedere organisatie uniek is. Haar drive voor empowerment en interesse in design, techniek en menselijk gedrag staan ook voor haar damespakken, CLASC: suits with impact. Zie www.stroomlijnt.nl, yvonne(at)stroomlijnt.nl, tel. 06 14000700.