Workshops in het hele land


 • Groningen + Friesland (Noord West): Freka Vink  -  Training Coaching Groningen
 • Drenthe: Ingrid Niemeijer  -  Leefwerk Coaching
 • Friesland (Zuid Oost): Ria Deiman  -  Raad met Daad Advies
 • Overijssel + Flevoland: Tineke Stuifzand  -  10 voor je Dag
 • Noord-Holland: Mariet Mulder  -  MindZ Coaching & Training
 • Zuid-Holland: Silvia Alblas - Alblas Coaching
 • Utrecht + Gelderland: Sonja Jansen  -  Coach en Vertrouwenspersoon
 • Utrecht + Gelderland: Marcel Stierhout  -  Loopbaanadvies
 • Noord-Brabant: Yvonne Lamers - Stroomlijnt
 • Retail: heel Nederland: Hans Ravensbergen  -  Retail
 • Tandheelkunde: heel Nederland: Jacqueline van Rossum - Dentalprovision

Groningen + Friesland (Noord West)

Freka Vink is Ondernemerscoach, Coach, Trainer en de ontwikkelaar en eigenaar van het Interessante Vragen Spel. Freka is enthousiast, energiek en inspirerend op een luchtige, ontspannen manier. Zij weet mensen te prikkelen om bij zichzelf te rade te gaan. Bekwaam, inlevend, leidend en flexibel inspelend op de situatie. Zie www.training-coaching-groningen.nl, info(at)training-coaching-groningen.nl, tel. 06 22305416.


Drenthe

Ingrid Niemeijer is Loopbaancoach en Life Coach. Door oprecht te luisteren, de juiste vragen te stellen, mensen te spiegelen en te confronteren is ze in staat om iemand de nodige stappen te laten zetten in haar of zijn ontwikkeling. Ze is ervan overtuigd dat alle antwoorden in ieder mens zelf zitten. Ze helpt graag om die antwoorden te vinden. Zie www.leefwerkcoaching.nl, info(at)leefwerkcoaching.nl, tel. 06 27121338.


Friesland Zuid Oost

Ria Deiman is een Verbetermanager met oog voor de werkprocessen, de bedrijfsvoering en de essentiële rol van de medewerker daarin. Ria heeft ruim twintig jaar ervaring als Beleidsadviseur, Manager en Project- en Programmaleider. Ria is efficiënt, slagvaardig, resultaatgericht, alert en verbindend. Zie www.raadmetdaad-advies.nl, info(at)raadmetdaad-advies.nl, tel. 06 30069161.


Overijssel + Flevoland

Tineke Stuifzand is een Presentatietrainer en Presentator. Zij leidt bijeenkomsten voor bedrijven en organisaties als Dagvoorzitter, Presentator of Gespreksleider. Zij krijgt energie van luisteren, spreken, gesprekken en discussies leiden, presenteren, regelen, organiseren en mensen zo aanspreken dat ze zich welkom voelen. Zij is betrouwbaar met oog voor detail, een doorzetter die overzicht houdt, zelfverzekerd en mensgericht. Zie www.10voorjedag.nl, info(at)10voorjedag.nl, tel. 06 38230298.


Noord-Holland

Mariet Mulder is Coach en Trainer. Mariet helpt dertigers, veertigers en vijftigers die zijn vastgelopen in het werk of op privégebied. Ook teams en organisaties zijn bij Mariet in goede handen als zij willen werken aan effectiever gedrag, een betere samenwerking en meer werkplezier. Haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies in het bedrijfsleven zorgen voor een brede basis. Haar stijl is inlevend, doortastend, confronterend en waar nodig luchtig en relativerend. Zie www.mindZ.nl, info(at)mindZ.nl, tel. 06 51647345.


Zuid-Holland

Silvia Alblas is gecertificeerd en erkend Coach en Teamcoach. Ze houdt mensen een spiegel voor en laat in het team zien welke vaste patronen er zijn ontstaan en hoe je die kan doorbreken, waardoor er andere keuzes gemaakt kunnen worden. Silvia is helder en duidelijk, vanuit respect, empathie en verbinding met een flinke dosis humor. Zie www.alblascoaching.nl, info(at)alblascoaching.nl, tel. 06 27201949.


Utrecht + Gelderland

Sonja Jansen is Professioneel Coach en extern gecertificeerd Vertrouwenspersoon. Sonja is een idealist en een kritische luisteraar. Zij coacht met warme, oprechte interesse. Ze houdt mensen een spiegel voor, waardoor zij een succesvolle verandering doormaken. Zij brengt mensen in beweging. Zie www.sonjajansen.nl, info(at)sonjajansen.nl, tel. 06 5012006.


Utrecht + Gelderland

Marcel Stierhout is Loopbaancoach. Hij is analytisch, kan gemakkelijk verbanden leggen en komt snel tot de kern van een probleem. Hij is betrokken en resultaatgericht. Zijn drive en passie liggen in het brengen van mensen naar een hoger plan. Hij helpt ze om hun eigen kracht en talenten te gebruiken. Zie www.stierhoutcoaching.nl, marcel(at)stierhoutcoaching.nl, tel. 06 14748002.


Noord-Brabant

Yvonne Lamers is organisatiedeskundige en bedrijfsadviseur voor het technisch MKB. Haar aanpak is analyseren, vereenvoudigen, oplossen en implementeren. Ze stelt vragen en verifieert aannames, omdat iedere organisatie uniek is. Haar drive voor empowerment en interesse in design, techniek en menselijk gedrag staan ook voor haar damespakken, CLASC: suits with impact. Zie www.stroomlijnt.nl, yvonne(at)stroomlijnt.nl, tel. 06 14000700.


Doelgroep Retail

Hans Ravensbergen is een Retailman. Hij heeft een grote kennis van de detailhandel door jarenlange ervaring als Retailmanager. Hij is in staat om nieuwe winkels en nieuwe formules op te starten en te beheren. Zijn know how voor bestaande detaillisten is van grote waarde. Hans is optimistisch en realistisch. Hij is enthousiast, werkt graag samen met andere mensen en heeft humor, info(at)hansravensbergen.nl, tel. 06 30671671.


Doelgroep Tandheelkunde

Jacqueline van Rossum werkt sinds 2010 als zelfstandig ondernemer in de tandheelkundige sector. Zij assisteert bij praktijken, levert innovatieve tandheelkundige producten en verzorgt trainingen in communicatie. Jacqueline is betrouwbaar, accuraat, professioneel, betrokken, transparant en doelgericht. Zie www.dentalprovision.nl, info(at)dentalprovision.nl, tel. 06 10873004.